Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται κι άλλες εξαγορές studios από το PlayStation

*
Ο Hermen Hulst, επικεφαλής της Sony Interactive Entertainment, δήλωσε ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εξαγορές που προτίθεται να πραγματοποιήσει η ομάδα του PlayStation.

"Είμαστε πάντοτε ανοιχτοί στη δημιουργία νέων σχέσεων ή στην πρόσληψη προσωπικού, αλλά με την προϋπόθεση ότι συμφωνούμε στο επίπεδο ποιότητας και το καινοτόμο περιεχόμενο, σε νέες εμπειρίες, σε διαφορετικές εμπειρίες. Πιστεύω αυτό αξίζουν οι fans, το κοινό του PlayStation, είναι η διαφορετικότητα των παιχνιδιών που δημιουργούν τα PlayStation Studios", σημείωσε ο Hulst.


Πιο πρόσφατη προσθήκη αυτή της Bluepoint Games, που εργάζεται σε ένα παιχνίδι για το PlayStation 5. Το studio είναι γνωστό για projects όπως τα Demon’s Souls, Shadow of the Colossus (PS4) και Uncharted: The Nathan Drake Collection.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*